Igal aastal kasvab vajadus kaasaegsete spetsialistide järele avalike toitlustusettevõtete (kohvikud, restoranid, sööklad, bistrood, baarid jne) jaoks, samuti kasvavad nõuded toodete ja teenuste kvaliteedile.
Registreerimisnumber: 227365, 26.10.2021
Õppekavarühm: juhtimis ja haldus
Sihtrühm: Juhid, alustavad ettevõtjad, inimesed, kes soovivad omandada teadmisi ja oskusi toitlustuse valdkonnas.
Kursused on mõeldud: toitlustusjuhtidele, kokkadele, kondiitritele, ambitsioonikatele ettevõtjatele.
Koolituse tulemusedKursuse lõpus osaleja:
- Oskused toitlustusettevõtte professionaalseks juhtimiseks.
- Oskab koostada menüüd, tehnoloogilisi ja kalkulatsioonikaarte, hallata isekassat ja muid dokumente.
- Oskab töötada meeskonnas, korraldada ettevõtte struktuuri ja juhtida tõhusalt personali.