Registreerimisnumber: 26.10.2021, nr 227265; 02.12.2018 nr 205792.
Koolituse eesmärk: teadmiste ja oskuste omandamine töötamiseks toitlustussektoris. Kursuse lõpetamisel oskab osaleja valmistada ja serveerida à la carte roogasid, sealhulgas külmi ja sooja toite, pagaritooteid ja bankettmenüüd.
Sihtrühm: inimesed, kes soovivad omandada teadmisi toitlustamise, sealhulgas toidu valmistamise ja serveerimise valdkonnas.
Õppekeeled: eesti ja vene keel.
Pärast programmi lõpetamist on osaleja võimeline:
Valmistada iseseisvalt a la carte toite ja pagaritooteid.
Toitude serveerimine ja portsjoniteks jaotamine.
Koostada menüüd ja arvutada tooteid vastavalt tehnoloogilistele tabelitele.
Koostada kalkulatsioonitabelid
Kogumaht: 252 akadeemilist tundi (140 tundi teooriat, 100 tundi praktikat, 12 tundi iseseisvat tööd).
Maksumus: 1440,00 eurot (koos käibemaksuga).
Soodustused: kolmest osalejast koosnevatele rühmadele.
Töö planeerimine ja korraldamine - 18 tundi.
Toiduvalmistamine: toiduainete töötlemine ja valmistamine, Euroopa ja rahvusköök, toiduainete säilitamine - 48 tundi.
Menüüde koostamine: hindade arvutamine, tehnoloogiliste kaartide koostamine - 15 tundi.
Koristamine ja koristamise planeerimine - 3 tundi.
Hooldus ja hooldus - 6 tundi.
Töötamine suurköökides - 18 tundi.
Toitlustamine ja toitlustamine - 24 tundi.
Toiduhügieen ja HACCP - 8 tundi.
Praktiline koolitus toitlustusettevõtetes - 100 tundi.
Iseseisev töö - 12 tundi.
Loengud, rühmatööd, praktilised harjutused klassiruumis ja ettevõttes, tootekalkulatsioonid.
Toiduvalmistamise ja serveerimise oskuste demonstreerimine.
Hügieeniteooria test (60% õigetest vastustest).
Tunnistus väljastatakse, kui vähemalt 70 % tundidest on läbitud, vastasel juhul väljastatakse Tõendi tunnistus.
Koolitusruumid vastavad ohutus- ja hügieeninõuetele.
Praktiline koolitus toimub toitlustusettevõtetes.
Grupi maksimaalne suurus: 8 osalejat.
Koolitusmaterjalid: osalejad saavad programmimaterjalid ja käsiraamatud, sealhulgas kokandus- ja erialased raamatud.
Kui osaleja ei saa koolitusel osaleda, tuleb direktorit sellest 1 tööpäev varem kirjalikult teavitada.
Larisa Ilyina, toiduainete tehnoloogia insener.
Gennadi Iljin, insener.
Õppetöö algus: 20.11.2023 kuni 30.04.2024. Kontaktandmed: Tel: +372 53 444 578 või +372 5804 1759.
Meie kursustel õpite teadmisi, mis vastavad täielikult kehtivatele õigusaktidele, kutsestandarditele ja eeskirjadele.
Meie poolt väljastatud dokumendid on sertifitseeritud kõikide Eesti ja Euroopa Liidu organisatsioonide ja riigiasutuste poolt.
Mugav formaat
Materjale saab õppida omal ajal. Sellist koolitust on lihtne kombineerida tööga.
Online eksamid
Teete testi mugavalt oma kodus. Te võite teha testi, kuni saate soovitud tulemuse.
Sertifikaadid
Koolituse lõpus saate dokumendid, mida riigiasutused tunnustavad.
Kuidas toimub teie koolitus?
Vaid kolm lihtsat sammu ja te juba tõstate oma kvalifikatsiooni! Sertifikaat saadetakse teie postkasti ja selle koopia salvestatakse teie kontole. Ilma raskuste ja suurte ajakuludeta.
-1-Registreeru
Täitke lühivorm ja vajutage nupule "Taotluse esitamine".
-2-Valige kursus
Valige soovitud programm ja tasuge juurdepääsu eest mugavalt.
-3- Hankige sertifikaat
Õppige materjale endale sobival ajal ja sooritage online-testi.
Milliseid dokumente saate oma koolituse tulemusena?
Kuna meie koolitusorganisatsioonil on ametlik staatus, tsiteerivad meie väljastatud dokumente kõik organisatsioonid ja valitsusasutused.
Registreerimine
Kontaktid
+372 5344 4578 hello@restprof.ee
Peterburi tee 46, 11415 Tallinn
Registreerimine
Täitke vormi väljad ja me võtame teiega ühendust 15 minuti jooksul.